TRAININGEN

Bij Feed Design Lab worden trainingen verzorgd op het vlak van productie van diervoeders en (proces)technologie. Er worden trainingen met open inschrijvingen georganiseerd voor zowel ervaren als beginnende medewerkers en er worden cursussen op maat ontwikkeld op basis van specifieke klantwensen. De praktijk in onze proeffabriek neemt bij elke cursus een belangrijke plaats in, “learning by doing” staat hoog in het vaandel.

Geplande trainingen 2024

Trainingen op aanvraag

ERVARINGEN VAN CURSISTEN

Wat vinden van onze cursisten van onze trainingen?
Lees hieronder de ervaringen van onze enthousiaste cursisten.
De ervaring van Sven Groot Koerkamp.

OP MAAT TRAININGEN

Er is een toenemende belangstelling voor een op maat gemaakte training bij Feed Design Lab. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun medewerkers een specifiek op hun afgestemde opleidingsbehoefte training te laten volgen. Op deze ontwikkeling spelen wij graag in!

Binnenkort staat een training voor BCFTA (Advanced Feed Processing) en een introductiedag voor nieuwe medewerkers van Adifo gepland. Het is ook mogelijk om een test in de proeffabriek te combineren met een opleidings-dag voor het eigen personeel.
Ook zien we dat (partner)bedrijven steeds vaker een training in samenwerking met Feed Design Lab willen organiseren of gebruik willen maken van onze faciliteiten voor een eigen training of een relatiedag.
New Generation Nutrition heeft onlangs de Insect Processing Training bij Feed Design Lab georganiseerd. Bekijk hier het filmpje van New Generation Nutrition.

Trainingen met open inschrijving, zoals de populaire introductiecursus, blijven we uiteraard organiseren!

Neem contact op met Ageeth van der Lee om de mogelijkheden te spreken.