verdiepingstraining procestechnologie (3 dagen)

Verdiepend inzicht in diervoerproductieproces, zodanig dat deelnemers na afloop van de training beter in staat zijn om inhoudelijk te adviseren/mee te denken over optimalisering van machines & proces. Deze training betreft een theoretische cursus met een praktijkcomponent.

Doelgroep:
Engineers, projectleiders, verkopers, operators, procestechnologen met allen meerjarige werkervaring in machinebouw/procestechnologie. Niveau: HBO werk/denkniveau.

Docent:
Menno Thomas van Zetadec

Kosten:
€2.100,- per deelnemer, inclusief cursusmateriaal en lunch.
Voor partners van Feed Design Lab bedragen de kosten €1.575,-.

Per dag aanmelden is ook mogelijk. Kosten partners €550,- per dag en niet partners €750,- per dag.

Klik hier voor het volledige programma »

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat de gewenste cursus datum vol zit. In dat geval overleggen wij met u of een andere datum tot de mogelijkheden behoort. Indien dit niet mogelijk is vervallen de cursuskosten voor de desbetreffende deelnemer.

Cursist gegevens

afronden op hele jaren

Factuurgegevens

Annulering: Bent u onverhoopt verhinderd om deel te nemen aan de cursus, dan mag u eenmalig een vervangend deelnemer aanmelden. In dat geval wel graag vroegtijdig doorgeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl Wilt u annuleren, dan kan dit enkel per e-mail worden doorgegeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl. Wanneer u uiterlijk 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert, dan heeft u recht op 50% restitutie van het inschrijfgeld. Indien u minder dan 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert en geen vervanger stuurt, wordt er géén restitutie uitgekeerd.