introductiedag petfood productie

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe voer voor honden en katten gemaakt wordt? Kom ontdekken in onze proeffabriek hoe dat gaat. We leggen het uit en demonstreren de productie. Daarna sluiten we de dag af met een drankje om te netwerken.

Kosten 2024: €330,- per deelnemer, incl. cursusmateriaal en lunch.
Voor partners van Feed Design Lab bedragen de kosten €220,-

Klik hier voor meer informatie en het programma »

AANMELDEN

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat de gewenste trainingsdatum vol zit. In dat geval overleggen wij met u of een andere datum tot de mogelijkheden behoort. Indien dit niet mogelijk is vervallen de trainingskosten voor de desbetreffende deelnemer.

Cursistgegevens

voornaam+achternaam
Afronden op hele jaren

Factuurgegevens

Annulering: Bent u onverhoopt verhinderd om deel te nemen aan de cursus, dan mag u eenmalig een vervangend deelnemer aanmelden. In dat geval wel graag vroegtijdig doorgeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl
Wilt u annuleren, dan kan dit enkel per e-mail worden doorgegeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl. Wanneer u uiterlijk 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert, dan heeft u recht op 50% restitutie van het inschrijfgeld. Indien u minder dan 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert en geen vervanger stuurt, wordt er géén restitutie uitgekeerd.