Terugblik viering 10 jaar Feed Design Lab

Op 14 juni vierden we het 10-jarig bestaan van Feed Design Lab met een feestelijk netwerkevenement.

Wat in 2014 startte met de missie om hèt praktijkonderzoeks- en educatiecentrum voor innovatie en verduurzaming in de diervoederindustrie te zijn, is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een breed erkend instituut met een moderne proeffabriek, trainingsprogramma’s en een actief netwerk van 110 partnerbedrijven.

Voor de viering van dit jubileum was de proeffabriek omgebouwd en feestelijk aangekleed tot een mooie presentatie- en feestruimte.

In de ochtend stond er voor onze partners een bezoek aan partnerbedrijf Dinnissen op het programma. Hier was veel belangstelling voor en met ongeveer 70 gasten gingen er 2 bussen naar Sevenum. Daar kreeg men gedurende 2,5 uur een presentatie en rondleiding over het innovatieve bedrijf dat al 75 jaar ervaring heeft als machinefabrikant en systeemintegrator.

Daarna was er, ook exclusief voor partners van Feed Design Lab, een heerlijke netwerklunch waar zo’n 110 gasten aan deelnamen.

Vanaf half drie was er een middagprogramma met daarin achtereenvolgend een terugblik van 10 jaar Feed Design Lab door directeur Trudy van Megen, een interessante lezing met als titel: “Advancing animal nutrition towards 2050” van Gert van Duinkerken van Wageningen University & Research en pitches van 5 Young Feed Professionals  met hun visie: ”What future are you looking for?”. Han Swinkels, voorzitter van het bestuur van Feed Design Lab, koppelde gemoedelijk en vakkundig alle onderdelen van het programma aan elkaar.

De dag werd afgesloten met proosten op dit jubileum en een netwerkborrel met heerlijke hapjes en een drankje. Ondertussen maakte een karikatuurtekenaar voor wie wilde een prachtig portret.

Met een totaal van een kleine 200 gasten over de hele dag kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement!

Onderstaand de 5  Young Feed Professionals en een impressie van de interessante en gezellige dag. Bedankt allemaal!