Training voor engineers en accountmanagers (3 dagen)

“Hoe bouw ik een optimale fabriek voor onze klant?”
Diervoerfabrieken zijn er in vele soorten en maten. De optimale fabriek bestaat niet, wel bestaat een optimale fabriek voor specifieke toepassingen en klantvragen:

  • Welk soort diervoer wordt er geproduceerd?
  • Hoeveel voer wordt er per uur & per jaar geproduceerd?
  • Zijn er specifieke receptparameters & kwaliteitseisen?
  • Wat wil de klant precies?

Tijdens deze 3-daagse training komt het gehele proces vanaf ontwerp tot aan realisatie van een nieuwe fabriek of een procesoptimalisatie aan de orde. Alle onderdelen van een fabriek komen aan de orde, tijdens interactieve sessies komen ontwerpeisen, kwaliteitseisen van de klant, grondstoffen, machines en procestechnologie aan de orde. Trainers: Frits Hermans en Eric Vissers.

Klik hier voor het volledige programma »

De training staat nog niet gepland, neem contact met ons op info@feeddesignlab.nl als u interesse heeft voor deelname aan deze training.

Doelgroep:
Project-, sales- en leadengineers, technisch verkopers en projectmanagers van fabrieks- en machinebouwers voor diervoerproductieprocessen. Meerjarige ervaring in de diervoersector is gewenst, waarbij deelnemers ervaring hebben opgedaan met meerdere projecten in diverse diervoerfabrieken.

Kosten 2023:
€1.900,- per deelnemer, inclusief cursusmateriaal en lunch. Voor partners van Feed Design Lab bedragen de kosten €1.425,-.