STUDIEDAG MENGUNIFORMITEIT

Menguniformiteit en versleping zijn belangrijke GMP+ onderdelen tijdens het diervoerproductieproces.
Tijdens deze studiedag krijgen de deelnemers meer kennis en inzicht over het belang van het bepalen van menguniformiteit en versleping, over de meetmethodieken en over het interpreteren van de resultaten.

Kosten 2024: €330,- per deelnemer, incl. cursusmateriaal en lunch.
Voor partners van Feed Design Lab bedragen de kosten €220,-.

Klik hier voor meer informatie en het programma »

Aanmelding

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat de gewenste cursus datum vol zit. In dat geval overleggen wij met u of een andere datum tot de mogelijkheden behoort. Indien dit niet mogelijk is vervallen de cursuskosten voor de desbetreffende deelnemer.

Cursistgegevens

Afronden op hele jaren

Factuurgegevens

Annulering: Bent u onverhoopt verhinderd om deel te nemen aan de cursus, dan mag u eenmalig een vervangend deelnemer aanmelden. In dat geval wel graag vroegtijdig doorgeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl
Wilt u annuleren, dan kan dit enkel per e-mail worden doorgegeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl. Wanneer u uiterlijk 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert, dan heeft u recht op 50% restitutie van het inschrijfgeld. Indien u minder dan 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert en geen vervanger stuurt, wordt er géén restitutie uitgekeerd.