PCA: Final symposium ‘Pelleting in the Circular Agriculture’

Final symposium ‘Pelleting in the Circular Agriculture’ 

Datum: Dinsdag 10 september
Locatie: Feed Design Lab, Wanssum

Wij nodigen u van harte uit voor het slotsymposium van het project “Pelleting in the Circular Agriculture”. Dit project, een initiatief van Victam, WUR, Zetadec, Aeres, Feed Design Lab, Agrifirm, PTN, Phileo, DSM en Elanco, heeft onderzocht hoe co-producten uit de landbouw en (voedsel)industrie effectief kunnen worden verwerkt in mengvoer, zonder de korrelkwaliteit te beïnvloeden.

Het project is inmiddels succesvol afgerond en tijdens dit symposium worden de resultaten gepresenteerd. Dit is een unieke kans om meer te leren over de technologische vooruitgang en de toepassing in de circulaire landbouw.

In verband met de lunch vragen wij u om u van tevoren aan te melden.

Klik hier voor het programma (PDF)

In exceptional cases, the project meeting may have a maximum number of participants. In that case we will consult with you.

Participant / Deelnemer

Cancellation/Afmelden: If you are unexpectedly unable to participate in the project meeting, you may register a replacement participant once. In that case, please notify us in advance via:joycekleuskens@feeddesignlab.nl Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan de projectbijeenkomst, dan mag je eenmalig een vervangende deelnemer aanmelden. Geef dit dan vooraf even door via:joycekleuskens@feeddesignlab.nl