Introductietraining mengvoedertechnologie (2 daagse)

Tijdens deze training staat de procestechnologie centraal en krijgen de deelnemers inzicht in het productieproces op diervoederbedrijven.
Aandacht wordt ook besteed aan het gebruik van de diverse grondstoffen, kwaliteitscontroles en trends en nieuwe ontwikkelingen in de diervoedersector.

Klik hier voor meer informatie en het programma »

Kosten training 2024:
€1.240,- per deelnemer, incl. cursusmateriaal en lunch.
Voor partners van Feed Design Lab bedragen de kosten €930,-.

Docent: Eric Vissers van Feed Design Lab.

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat de gewenste cursus datum vol zit. In dat geval overleggen wij met u of een andere datum tot de mogelijkheden behoort. Indien dit niet mogelijk is vervallen de cursuskosten voor de desbetreffende deelnemer.

Cursistgegevens

voornaam + achternaam
Afronden op hele jaren

Factuurgegevens

Aanvullende optie

Bij deze cursus kunt u een overnachting bijboeken inclusief diner en ontbijt à €134,50 per persoon per nacht exclusief toeristenbelasting à €1,50,- p.p.p.n. De kosten dienen ter plaatse betaald te worden.

Tekenen voor akkoord

Annulering: Bent u onverhoopt verhinderd om deel te nemen aan de cursus, dan mag u eenmalig een vervangend deelnemer aanmelden. In dat geval wel graag vroegtijdig doorgeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl
Wilt u annuleren, dan kan dit enkel per e-mail worden doorgegeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl. Wanneer u uiterlijk 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert, dan heeft u recht op 50% restitutie van het inschrijfgeld. Indien u minder dan 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert en geen vervanger stuurt, wordt er géén restitutie uitgekeerd.

LET OP! U ontvangt altijd een bevestiging van uw aanmelding.
Heeft u deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op via joycekleuskens@feeddesignlab.nl.