Procestechnologie & kwaliteit voor nutritionisten (3 daagse)

Tijdens deze training staat de procestechnologie en kwaliteit van het product centraal en krijgen de deelnemers een brede inkijk in het productieproces op mengvoederbedrijven door leren in de praktijk. Aandacht voor de invloed van grondstoffen, deeltjesgrootte en effect op het dier.

Klik hier voor het volledige programma »

Doelgroep:

Nutritionisten, adviseurs met nutritionele taken en overige geïnteresseerden, werkzaam in de diervoederindustrie.

Kosten:
€1.850,- per deelnemer, incl. cursusmateriaal en lunch.
Voor partners van Feed Design Lab bedragen de kosten €1.375,-.

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat de gewenste cursus datum vol zit. In dat geval overleggen wij met u of een andere datum tot de mogelijkheden behoort. Indien dit niet mogelijk is vervallen de cursuskosten voor de desbetreffende deelnemer.

Cursistgegevens

Afronden op hele jaren
Bij deze cursus kunt u als extra optie een overnachting boeken inclusief diner en ontbijt. De kosten hiervan zijn €129,50 per persoon per nacht exclusief toeristenbelasting à €1,50,- p.p.p.n.

Factuurgegevens

Annulering: Bent u onverhoopt verhinderd om deel te nemen aan de cursus, dan mag u eenmalig een vervangend deelnemer aanmelden. In dat geval wel graag vroegtijdig doorgeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl
Wilt u annuleren, dan kan dit enkel per e-mail worden doorgegeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl. Wanneer u uiterlijk 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert, dan heeft u recht op 50% restitutie van het inschrijfgeld. Indien u minder dan 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert en geen vervanger stuurt, wordt er géén restitutie uitgekeerd.