Operator trainingsdagen (3 daagse)

Zowel nieuwe als meer ervaren mengvoeroperators doen de volgende kennis op: verbreding en verdieping vakkennis diverse procestappen, procesoptimalisatie, uitbreiding vakbekwaamheid, menguniformiteit en versleping, rendement & kwaliteitsverbetering.

Klik hier voor het volledige programma »

Doelgroep:
Operators, productiechefs en andere geïnteresseerden in diervoer productieproces.

Kosten:
€1.700,- per deelnemer, incl. cursusmateriaal en lunch.
Voor partners van Feed Design Lab bedragen de kosten €1.275,-.

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat de gewenste cursus datum vol zit. In dat geval overleggen wij met u of een andere datum tot de mogelijkheden behoort. Indien dit niet mogelijk is vervallen de cursuskosten voor de desbetreffende deelnemer.

Cursistgegevens

Afronden op hele jaren

Factuurgegevens

Annulering: Bent u onverhoopt verhinderd om deel te nemen aan de cursus, dan mag u eenmalig een vervangend deelnemer aanmelden. In dat geval wel graag vroegtijdig doorgeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl
Wilt u annuleren, dan kan dit enkel per e-mail worden doorgegeven via: joycekleuskens@feeddesignlab.nl. Wanneer u uiterlijk 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert, dan heeft u recht op 50% restitutie van het inschrijfgeld. Indien u minder dan 7 dagen voor startdatum van de cursus annuleert en geen vervanger stuurt, wordt er géén restitutie uitgekeerd.