Alexandre Ziche stelt zich voor…

Wat is uw relatie met Feed Design Lab?
Als wereldleider op het gebied van het beheer van stoom- en condensaatsystemen begrijpt Armstrong de complexe problemen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. We hebben een wereldwijd netwerk van kantoren of distributeurs en meer dan een eeuw aan diepgaande kennis en ervaring, allemaal toegewijd aan het verbeteren van de efficiëntie, het verminderen van het energieverbruik en het verlagen van de kosten voor uw organisatie. Die expertise wordt via seminars of kleinere cases gedeeld met Feed Design Design Lab.

Wat is uw functie bij Armstrong?
Ik ben EMEA Sales Channel Director.

Wat is de positie van Armstrong in de dierlijke productiesector?
Onze uitgebreide systeemoplossing combineert de betrouwbare producten met een lange levensduur van Armstrong en onze geavanceerde technologie om op betrouwbare wijze de stoomkwaliteit te leveren die uw fabriek nodig heeft voor een hoger prestatie- en efficiëntieniveau. Wij lossen uw probleem op en voorkomen ze, zoals minder stoomsmoorspoelen, een verbeterd resultaat van de stoomkwaliteit, zorgen voor een goede condensaatafvoer en levering van droge, meetbare kwaliteitsstoom aan de pers of extruder.

Waarom bent u partner van Feed Design Lab?
We zijn met Feed Design Lab actief in het delen van kennis om de boodschap van hoge kwaliteit stoom te verspreiden, die vaak wordt geminimaliseerd door de eindgebruiker, meer focus op productie.

Op welke onderwerpen zou Feed Design Lab volgens jou actief moeten zijn?
Feed Design Lab zal actiever zijn in de duurzame centrale van de toekomst met energiebesparing of met CO2-reductie. Bij Armstrong International pakken we dat probleem aan met een oplossing zoals de industriële warmtepomp, die het mogelijk maakt water tot 120°C of stoom tot 180°C te leveren.