Graag wil ik mij aan u voorstellen als nieuwe medewerker bij Feed Design Lab

Mijn naam is Sylvie Verbeek en kom uit Handel waar ik samenwoon met mijn partner, enkele paarden en 2 hondjes. Ik heb de Hogere Agrarische School in Den Bosch afgerond in de richting Veehouderij. Daarna ben ik op diverse plekken werkzaam geweest. Eerst als docent Voeding en graslandgebruik bij Helicon Hippische beroepsopleidingen in Deurne.

Na een tijdelijke functie bij Coppens Mengunie in Helvoirt kwam ik te werken als GCPV Monitor/projectmanager bij VT Veterinary Consultancy in Uden waar ik veldstudies ter registratie van diergeneesmiddelen van derden opzette. Daarnaast heb ik als zzp’er nog enkele functies gehad binnen het Agrarisch Natuurbeheer en bij ZLTO. Vanaf februari, werk ik met veel plezier bij Feed Design Lab als projectmedewerker. In een klein en gedreven team zijn de taken breed en afwisselend. Dit past mij erg goed. Ik houd mij nu vooral bezig met het ondersteunen bij de organisatie van de trainingen, de business trip, de Young Feed Professionals, de Website van Feed Design Lab en de nieuwsbrief. In de communicatie m.b.t. een van deze onderwerpen kunt u mogelijk mijn naam tegenkomen en hoop ik u van dienst te kunnen zijn.