Greenvalley International stelt zich voor:

Wat is uw relatie tot Feed Design Lab en hoe lang bent u al partner? Vanaf de oprichting van Feed Design Lab zijn wij al partner. Het concept sprak ons aan, want de combinatie van een interessant netwerk, het uitwisselen van kennis en het gebruik kunnen maken van de proeffabriek, dat vind je gewoon nergens.

Wat is uw functie binnen Greenvalley? Als oprichter en directeur-eigenaar heb ik Greenvalley mijn eigen naam meegegeven. Het is namelijk de Engelse vertaling van mijn achternaam Groenendaal. Mijn dagelijks werk bestaat uit het aansturen van het team en vanuit mijn commerciële verantwoordelijkheid werk ik intensief aan het onderhouden en uitbreiden van de contacten met klanten, producenten en leveranciers.

Wat betekent Greenvalley voor de diervoedersector? Greenvalley ontwikkelt additieven voor de diervoedersector die vooral gericht zijn op een efficiënte benutting van voedingsstoffen en op de gezondheid en welzijn van de dieren. U kunt daarbij denken aan Streptococcen, voetzoollaesies, stress, en dergelijke. Wij denken intensief mee met onze klanten en ontwikkelen vaak tailormade producten. Elke situatie vraagt immers om een andere aanpak.

Waarom bent u partner van Feed Design Lab? Voor onze innovatieve aanpak is het belangrijk om kennis uit te wisselen en te kunnen brainstormen. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk om een innovatief concept of idee daadwerkelijk om te kunnen zetten in een product en dat kan met de proeffabriek.

Welke thema’s zou Feed Design Lab volgens u moeten oppakken/welke onderwerpen vindt u interessant? FDL zou zich nog sterker als boegbeeld voor innovatie in de diervoedersector kunnen profileren. Daarnaast zou FDL zich nog sterker kunnen presenteren als probleemoplosser op technologisch gebied, waarbij de proeffabriek belangrijk is, maar ook het brainstormen en meedenken. Je kunt het zo gek niet bedenken of FDL vindt een oplossing voor een complex idee.