Geert Bruggeman van Royal Agrifirm Group stelt zich voor…

Geert Bruggeman, Innovatie Scout bij Royal Agrifirm Group, is sinds 2020 lid van de raad van bestuur van Feed Design Lab. Voorheen was het Belgische Nuscience al sinds de oprichting van Feed Design Lab eind 2011 een partner alsook lid van de adviesraad. Na de overname van Nuscience door Royal Agrifirm Group is dit lidmaatschap overgedragen naar Royal Agrifirm Group en is zijn functie doorgetrokken naar de raad van bestuur van Feed Design Lab.

Royal Agrifirm Group is een toonaangevende agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterondernemingen in 16 landen in Europa, Zuid-Amerika en Azië, en een wereldwijd distributienetwerk. Royal Agrifirm Group levert meetbare, relevante en duurzame waarde op de boerderij, de akker en voor de industrie.

Royal Agrifirm Group biedt een breed scala aan innovatieve en effectieve diervoeders, op maat gemaakte premixen, krachtige concentraten, additieven, functionele voederingrediënten, digitale hulpmiddelen en professioneel advies. Deze oplossingen spelen een belangrijke rol bij de diergezondheid, het welzijn en de algehele prestaties van de dieren van de klant.

Geert Bruggeman is nauw betrokken bij het innovatieproces binnen Royal Agrifirm Group en maakt deel uit van het R&D team. Vanuit zijn functie, volgt hij de nieuwste globale trends en concepten die zich binnen de landbouw ontwikkelen. In zijn sleutelpositie binnen Feed Design Lab kan hij deze kennis vertalen naar vernieuwende diensten voor Feed Design Lab en haar leden.

Verder biedt Feed Design Lab voor Royal Agrifirm Group een uitstekend platform om nieuwe werknemers op te leiden, alsook om enkele innoverende pre-competitieve concepten te evalueren samen met andere partners van Feed Design Lab. Onderwerpen die daarbij meer aan belang winnen zijn keten benadering alsook duurzaamheid, inclusief energie management in productie faciliteiten.

Samen streven we naar een duurzame toekomst door innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren binnen de landbouwsector.